Wordt een ambassadeur voor Somnox

Word jij onze volgende Somnox ambassadeur?

Ben jij een mindful professional, creator of influencer? Wil jij Somnox promoten met jouw volgers om hen te helpen met stress, angst, slecht slapen of burn-out? Word dan Somnox ambassadeur en verdien commissie op elke verkochte Somnox.

“Ik ben ambassadeur van Somnox. Dat merk ik bij mijn cliënten in de praktijk. Er is meer therapietrouw en men boekt meer gezondheidsvoordelen door de begeleide ademhalingsoefeningen" - Mariska (Ademcoach)

Word onderdeel van de missie!

Jouw voordelen als ambassadeur

Verdien commissie

Bij Somnox willen we ademhalingsoefeningen toegankelijk en eenvoudig maken. Help ons deze missie te verspreiden en verdien ondertussen commissie wanneer iemand een Somnox aankoopt via jouw link.

Geef korting

Je kan een exclusieve korting geven aan iedereen die een Somnox aankoopt via jouw link die je deelt via jouw website, jouw praktijk of via sociale media.

Help anderen 

Somnox zorgt ervoor dat mensen sneller ontspannen en beter slapen. Het wordt reeds door honderden therapeuten en psychologen aangeraden en gebruikt als extra hulpmiddel in therapie.

Stap 1: Meld je aan

Klik op de link om jezelf aan te melden. Mocht je vragen hebben, alvorens jezelf aan te melden, schroom niet om contact op te nemen via info@somnox.nl

Elke keer dat een klant die je hebt doorverwezen een aankoop doet verdien jij een commissie. Hoe vaker dit gebeurt, hoe meer je verdient. 

Het is gratis om deel te nemen en zodra je bent goedgekeurd ontvang je van ons het Somnox media deck. Dit is inclusief afbeeldingen, video's en best practices om het meeste uit de samenwerking te halen.

 

Stap 2: Wacht op goedkeuring

Elke aanvraag wordt zorgvuldig bekeken, zodat we zeker zijn dat jij een gekwalificeerde professional bent, met als doel anderen hun gezondheid te verbeteren. 

Stap 3: Deel jouw link

Je bent klaar om jouw persoonlijke ambassadeur link te delen op sociale media, via jouw website of in jouw praktijk.

Hoe tracken we clicks en aankopen? Met onze partner AdTraction meten we op een slimme manier alle clicks, aankopen en data die binnenkomen via jou link. 

Wat werkt het beste? Onze meest succesvolle ambassadeurs schrijven review blogposts, maken video's op social media over hun ervaring om op een unieke manier Somnox te promoten.

Waarom Somnox

Stress en onrust zijn vaak de oorzaak van slecht slapen. Somnox maakt gebruik van unieke ademhalingstechnieken die je simpel en automatisch laten ontspannen.

Eenvoudig

We hebben Somnox ontworpen met eenvoud als uitgangspunt – als je Somnox vasthoudt, voel je je al na enkele minuten kalmer.  

Natuurlijk

Jouw gezondheid op de lange termijn heeft onze hoogste prioriteit. Daarom biedt Somnox een natuurlijke slaapoplossing zonder bijwerkingen.

Bewezen

Somnox is gebaseerd op bewezen, wetenschappelijk onderbouwde principes. 94% van de dagelijkse Somnox gebruikers verbetert hun slaap.

Hoe het werkt

Eenvoudig, snel en effectief
1. Adem mee

Druk op de aan-knop en Somnox start met ademen. Houd Somnox dichtbij je, voel het ritme en adem mee. De slimme sensoren van Somnox meten jouw tempo en passen zich hierop aan, zodat jouw ademhaling automatisch vertraagt.

Tip: Doe een ademhalingsoefening via de Somnox app voor extra ontspanning.

2. Ontspan automatisch

Dankzij de vertraagde en kalmerende ademhaling ontspan je automatisch. Luister naar de kalmerende Somnox geluiden via de app voor extra ontspanning. 

Tip: Speel je favoriete podcast af via Audio Streaming op jouw Somnox voor het slapen gaan.

3. Slaap sneller

De rustige ademhaling, het bewegen van Somnox en de kalmerende geluiden zorgen ervoor dat je vanzelf tot rust komt, waardoor je op een natuurlijke manier sneller, dieper en langer slaapt.

71% voelt minder stress

86% valt sneller in slaap

90% voelt zich beter uitgerust

Somnox wordt door psychologen aanbevolen als ondersteunende behandeling tegen stress, angst en slaapproblemen

Somnox is onderdeel van meerdere wetenschappelijke studies 

Tot 100% vergoed door Zilveren Kruis & a.s.r.

Ontwikkeling in samenwerking met slaapexperts - Roy Raymann

Vertrouwd door duizenden klanten 

Ons verhaal

Onze missie is om 100 miljoen mensen beter te helpen slapen voor 2030 – en we beginnen met jou.

Een familielid van mij sliep slecht. Zij voelde zich futloos, had een lagere weerstand en weinig energie. Maar wat ze ook probeerde: niets hielp om beter te slapen. Ik kon het niet langer aanzien en besloot zelf het heft in handen te nemen. Ik bestudeerde duizenden pagina’s literatuur, sprak slaapwetenschappers en deed gebruikersonderzoeken. Mijn missie werd: mijn familielid weer goed helpen slapen, zonder medicatie.

Julian Jagtenberg

Founder & CEO, Somnox

Wordt Somnox Ambassadeur en verdien commissie met ons affiliate programma.

Meestgestelde vragen

Werkt Somnox voor mij?

Somnox is bedoeld voor mensen die last hebben van stressgerelateerde slapeloosheid. Dit zijn mensen die ‘s avonds in bed nog onrustig zijn of liggen te piekeren, waardoor ze heel laat of helemaal niet in slaap vallen, of niet goed doorslapen. Ook is Somnox handig voor mensen die medicijnen gebruiken voor een betere nachtrust, maar liever op een natuurlijke manier beter willen slapen.

Zijn er Somnox reviews en ervaringen van anderen beschikbaar?

Lees reviews en ervaringen van andere Somnox gebruikers op Trustpilot.

Waar kan ik Somnox producten kopen of bestellen?

Je kunt Somnox producten kopen in onze webshop.

Hoeveel kost Somnox?

Somnox kost €549,-. Of probeer Somnox uit voor €34,95 per maand – met na 3 maanden een optie tot aankoop.

Hierbij is altijd inbegrepen:

  • Binnen 1-2 werkdagen in huis geleverd
  • Inclusief wasbare hoes t.w.v. €49
  • 2 jaar garantie
  • Veilig & betrouwbaar online shoppen met de Thuiswinkel Waarborg

Je kunt Somnox hier bestellen.

Kan ik de Somnox testen of uitproberen?

Dit kan met Somnox Try & Buy!

Zo simpel werkt Try & Buy:

    1. Kies Somnox Try & Buy in de webshop

Selecteer Try & Buy in de Somnox webshop en betaal je eerste maandtarief van 34,95 euro. Je ontvangt hierbij een account voor jouw abonnement. In jouw Somnox account kun jij al jouw Somnox zaken regelen.

    2. Probeer Somnox in je eigen bed

Met Somnox Try & Buy probeer je Somnox in het comfort van je eigen bed voor een minimale periode van 3 maanden. Zonder tijdsdruk of dure investering in je achterhoofd. Het abonnement duurt maximaal 16 maanden.

   3. Tevreden? Koop Somnox wanneer jij er aan toe bent

Je kunt gewoon gebruik blijven maken van Somnox voor het vaste bedrag van 34,95 per maand. Vanaf maand 3 is jouw abonnement maandelijks opzegbaar.
Je kunt er op ieder moment voor kiezen om Somnox te kopen, dit kan in je Somnox account.
Let op: Na 16 maanden stopt Somnox Try & Buy automatisch en moet de Somnox weer geretourneerd worden. Het apparaat blijft in bezit van Somnox.


   4. Past Somnox toch niet bij jou?

Je kunt Somnox Try & Buy stop zetten vanaf de derde maand van jouw abonnement. Je kunt Somnox dan met een paar klikken annuleren in jouw account.

Is de verzending gratis?

We verzenden altijd gratis binnen Europa en de VS. Woon je ergens anders? Voor verzending naar landen buiten Europa en de VS gelden extra verzendkosten. Deze kosten worden automatisch berekend in de winkelmand. 

Heb je toch nog vragen over de verzending? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder. Onze contactgegevens vind je op https://somnox.com/nl/contact/.

Wat als Somnox niet bij mij past?

Toch niet tevreden met de resultaten? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug, op voorwaarde dat het product wordt geretourneerd in een verkoopbare staat. Alleen de kosten van het retourpakket zijn voor eigen rekening. Lees de volledige uitleg van ons retourbeleid.

Heeft degene die naast mij slaapt er geen last van?

We hebben Somnox ook getest met mensen die bij een partner sliepen en de resultaten waren net zo positief als bij mensen die alleen sliepen.
 

Moet ik Somnox ‘s nachts blijven vasthouden?

Nee hoor, dat hoeft niet. Zodra je in slaap bent gevallen laat je Somnox meestal automatisch los. Dat is geen probleem. Als je gedurende de nacht wakker wordt, kun je hem opnieuw vasthouden en op de middelste knop drukken: daarmee activeer je Somnox en val je snel weer in slaap.

Wat zijn mijn betaalmogelijkheden?

In Nederland kun je betalen met iDEAL, PayPal, creditcard (Mastercard, Visa, Amex, Maestro), in 3 termijnen betalen met PayIn3 en vooraf overmaken via een bankoverschrijving. Voor zakelijke klanten is er ook de optie om op factuur te bestellen. 

Woon je in België, dan kun je betalen met PayPal, creditcard (Mastercard, Visa, Amex, Maestro), bancontact of bankoverschrijving.

Somnox B.V.

Stationsplein 45

Groothandelsgebouw A4.004

3013 AK, Rotterdam

The Netherlands